Pages

17 mars 2008

Påsk- och mönsterstök

2 kommentarer:
 

Det har varit galet mycket jobb senaste månaderna, men jag kämpar på. För första gången på ett bra tag var jag ledig ett par dagar i rad, det behövde jag verkligen! Med nyladdade batterier åkte jag sedan ner till Landskrona i söndags och höll en workshop på museets påskstök. Det kom många intresserade människor och några av dem vågade sig till och med på att virka hamstrar och påskägg.

Jag har inte tidigare gjort mönster för någon annan än mig själv och min utmaning veckan som gick handlade om just det. Jag bestämde mig för att skriva ner ett mönster och dela med mig av det på min hemsida. Det blev ett mönster på små påskägg och nu när det är helt färdigt finns det att hämta gratis på www.foxypanda.se. Ta en titt!
(Take a look at my free easter egg pattern here.)

Små påskägg i ett rede

Den här veckan blir förhoppningsvis ganska lugn och jag hoppas få lite tid över till virkningen. Jag har en liten tvättbjörn som legat och väntat ett bra tag på att bli färdig, han får bli min utmaning i veckan.

Hoppas du får en trevlig påsk!

2 kommentarer:

Vardagstugg sa...

men så söta! vilken fiffig idé :-)
trevlig påsk!
Annelie

Jossan sa...

Ooh, skoj att du lagt ut ditt mönster. Jag hoppas ju på att du lägger ut fler mönster så småningom! (vet inte om man får betala för äggen) men skulle du göra så man får köpa mönster av dig skulle jag bli så glad! :D
Hoppas du med får en bra påsk!

Related Posts with Thumbnails