Pages

20 februari 2008

Allt är nytt, till och med året!

10 kommentarer:
 
Årets första månader har varit riktigt intensiva med ny lägenhet, nytt jobb, pluggstart och nystartat företag. Bloggen har fått ligga på is ett tag men nu är jag tillbaka igen, med fler amigurumis och roliga nyheter.

Först ut är workshopsbiten. I början av veckan höll jag i en amigurumiworkshop på Höganäs bilblioteks ungavdelning. Jag och sju tjejer satt i två dagar och virkade söta figurer och fikade, det var supertrevlig! Kurserna är en riktigt hit och förhoppningsvis kommer jag ha även nästa lov fulltecknat.
Glada tjejer, garn och fika.

En söt liten hamster är snart färdig.

En annan bra nyhet är försäljningen. Om ett par veckor börjar jag sälja mina amigurumis i butiken på Dunkers Kulturhus här i Helsingborg. Jag håller på för fullt med att virka upp ett litet lager och så fort jag har tillräckligt dyker de upp på hyllorna. Håll utkik här i bloggen efter klartecken! ^_^

Sköldpaddor på gång

Jag och Panda ska på storäventyr nästa vecka. Då bär det av till Stockholm och vi är båda väldigt förväntansfulla. Innan dess är det dags för bokrean,en av årets bästa händelser enligt mej. Jag älskar böcker! Det här året tänkte jag satsa mer på skönlitteratur än pyssel, jag får inte plats med fler ”gör det själv”-böcker här hemma.

Ha det skönt till nästa gång!

10 kommentarer:

Anonym sa...

Tack för workshopen! Mycket, mycket bra!

Helena sa...

Vad kul att du är tillbaka på banan igen!
Väntar med spänning på nya bilder av dina små amigurumis, blir alltid lycklig av att se dem.
Helena

LADY JEN sa...

Har precis sett din blogg för första gången. Den är verkligen jättefin... och de virkade små djuren är underbara. Känns som jag MÅSTE virka roliga figurer nu... tack för inspirationen!!

//Ladyjen

Anonym sa...

Vilka fina djur. Jag älskar ballerinan.
Titta gärna på min sida.

Petra sa...

va roligt att fler gillar virkning! jättefina amigurumis :-) är lite avis på att du säljer i butik, det skulle jag med vilja göra en dag.

Anonym sa...

Åh vad spännande! Ser fram emot lite mer nytt här i bloggen! :D
Jag har nyss lagt upp en katt jag virkar i min blogg om du vill titta. :)
/Kicki

Anonym sa...

"virkat" skulle det ju vara... den är ju faktiskt färdig... :D

Strumpstickan sa...

Vad roligt det ser ut på kursen!

Anonym sa...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Webcam, I hope you enjoy. The address is http://webcam-brasil.blogspot.com. A hug.

Fanny Olsson sa...

HEI!
Jag heter Fanny! Och gissa vad?? Det är jag på bilden med min lilla hamsterkompis Muffe, som hänger kvar än!Jag tittade i julas in på din blogg och fick min farmor att beställa din bok (med din signatur) jag trodde inte jag var med här på bloggen! Flera år sen! Jag har virkat 7 amigurumi allt som allt vad jag vet. Hamstern, Sköldpadda, Svamp, Morot, Bäver, Roboten (med den liknar mer en gul android-gubbe O.o) och mitt senaste verk var Glad Krabat! Han blev enorm! Gick åt fem nystan bara till kroppen! Han heter Frenchie (bara för att hatten inte passade så det liknade en basker^^) Men tack!!!

Related Posts with Thumbnails